För att säkerställa bästa möjliga service och korrekt funktion av vår hemsida använder vi cookies. Om du fortsätter att surfa på hemsidan godkänner du användning av cookies.Mer information

GRANIT Partnerprogram - Bli GRANIT återförsäljare


GRANIT Partner Werden
Bli GRANIT återförsäljare. Mer än 18.000 kunder i hela Europa litar på oss och vår service. Som GRANIT återförsäljare har du och ditt företag följande fördelar:

  • Ett stort sortiment med reservdelar och originaldelar i Europas största reservdelslager.
  • Personlig och kompetent kundservice, personligen eller via telefon
  • De bästa katalogerna i branschen och ett framgångsrikt marknadsföringskoncept.
  • Framgångsrika lösningar online, där återförsäljaren är i fokus ich inte en anonym reservdelsportal.
  • Tekniska lösningar och service i GRANIT servicecenter och kurser i GRANIT- Academy.

Bli GRANIT återförsäljare. Skicka ett mail eller ring oss.


Omfattande stöd till återförsäljaren

Stöd till återförsäljaren och slutanvändarmarknadsföring är viktigt för oss. Vi erbjuder våra återförsäljare högkvalitativa kataloger som „Det bästa“, „Classic Parts“ och „Leksaker“ som kan levereras med återförsäljarens logotyp och tryck. Regelbundet aktualiserade flygblad och marknadsföringsmaterial avrundar konceptet. Sortimentet innehåller huvudsakligen produkter för jordbruk och stall och fokuserar på jordbrukarens behov.

Det bästa …

Katalogen „Det bästa“ är nyckeln till en framgångsrik reservdelsförsäljning och marknadsföring direkt till kunden. Med den här katalogen kann återförsäljaren erbjuda sina kunder ett sortiment av varor som även säljs av direktleverantören, vilket stärker återförsäljaren och verkstaden lokalt.

GRANIT Partnerprogramm Marketing


Profilera ditt företag

Med GRANIT shopsystem vill vi stärka återförsäljaren i sin profilering som kompetent och professionell verksamhet. GRANIT shopsystem är alltid anpassat till återförsäljarens butik, med indiviuell planering som inte bara ska leda till bättre profilering av verksamheten und även öka omsättningen.

Med det moderna shopsystemet sätter vi nya standarder hos återförsäljarens butiksdesign. Detta bidrar inte bara till att betona företagets framtida visioner men även att presentera produkter på ett tydligt och marknadsförande sätt.

GRANIT Partnerprogramm Shop System